Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2009, 03:52 PM   #8 (permalink)
asya26
Teğmen
 
asya26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 110
Tesekkür: 78
107 Mesajinıza toplam 651 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the rough
Standart

Sigarayı bırakalı bugün tam 3 ay oldu.. Ben cok fazla zorlanmadım. bırakmamda garip olmustu. birakmayı düsünüyordum ama bi tarih belirlememistim cünkü o sabah bir paket sigara aldım icinden bir tane yaktım ve bir daha icmiycem deyip paketi attım o günden sonrada bir daha elime almadım.

İlk bir hafta hiç aramadım daha sonra düsünmeye basladım sigarayı icsem mi acaba falan diye ama kıyamadım icmedigim günlere.. Bi süre dısarı cikmadım sigara icilen ortamlarda bulunmadım. sigara istegimi tetikliycek seylerden uzak durdum ve sigara icen arkadaslarıma yanımda icmemeleri icin rica ettim sagolsun hiçbiri beni kırmadı hatta bu is bizede yaradı sayende bi iki saat uzak kaldık dediler:)
Sık sık ama az yemek yedigim icin kilo almadım. bu konuya cokta dikkat etmedim aslında

Aklıma geliyor bazen ama artık icmek icimden gelmiyor artık çünkü mis gibi kokuyor giysilerim, saclarım, sabah sürdügüm parfüm kokusunu aksama kadar hissediyorum artık..
Bu arada is yerinde 2 arkadasım daha bıraktı benden sonra... hep birlikte birbirimize destek oluyoruz.. bununda etkisi cok..
asya26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla