Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2007, 02:32 PM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart en eski ayak izi

mısırlı arkeologlar, ülkenin batı çölünde tarihteki en eski insan ayak izi olabileceğini söyledikleri bir ayak izi buldular. zahi hawass açıkladı.



arkeologlar siwa’daki tarih öncesi bir siteyi araştırırken çamura damgalanmış ve sonra kayaya sertleşmiş ayak izini buldular. bilim adamları onun tam yaşını belirlemek için kayadaki bitkiler üzerinde karbon testi yapıyorlar.

mısır antikler yüksek konseyi genel sekreteri zahi hawass, “bu iki milyon yıl öncesine kadar gidebilir” dedi. “mısır’daki en önemli keşif olabilir”

konseyde tarih öncesinin yöneticisi olan khales saad, ayak izinin bulunduğu kayanın yaşına bağlı olarak, 1974’te etyopya’da bulunan maymun – insanın kısmi iskeleti 3 milyon yaşındaki ünlü lucy’den daha geriye gidebileceğini söyledi.

http://www.int.iol.co.za/index.php?
set_id=1&click_id=588&art_id=nw20070820183015779c2 98328


__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla