Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2007, 10:48 AM   #7 (permalink)
jaunty
Yüzbaşı
 
jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 592
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor

peki başliyorum
kedilere karsi bir nefretim yoktu ama tuylerinden huylanirdim her sevdigimde bogazima 110 kere gargara yapar ustumu basimi silkeler obsesif kompulsif saplantili ve komik bişey olurdum.bide cirmaklamalari bana kabus gibi gelirdi. kedisi olan insanlarin ellerine bakip aa ne cok cirmak izi var ne anliyor bunlar kedi beslemekten alla alla derdim.
evimize girdigi ilk gun zaten cok kucuk degildi 7 aylik filandi..hic yanimiza gelmedi hep kose bucak bizden kacti.cok tuy doktu..
ben de kose bucak ondan kactim ne yalan soliyim..tanidikca ona saygi duydum.tanidikca onu sevdim oda bizi ayni şekilde.
odamin kapisini yatarken kapatirdim.onun yataga cıkmasina aslaaa ve de aslaaa izin vermezdim...şimdi beraber yatsak bari diye bakiyorum..cok saygili sanki konusuyor mimikleri var.her bakisin bir anlami var..insana saygi sevgi ne demek surekli hatirlatiyor.valla onu kendime ornek aldigim zamanlar bile oldu. takmiyor mesela..unutuyor..hayvansal bişey belki bu..ama neyin iyi neyin kotu oldugunu cok iyi bilen cevik bir hayvan.
dişarlarda cok gozu vardi..cok da guzel bir kedi.kacirirlar diye korkuyordum...kisir geldi bize..neyseki o konuda bir endişemiz yok.. erkek zaten bi de..
bir kac kere kesife cıktı dişarilara..kapi acikken firladi..geldi sabahin 5 inde serseriler gibi..ustu basi leşşş..her seferinde bir dayak yiyor benden degil annem den..ben kiyamam...ve direk banyo..zavallim dişari cikmani bedelini ezberledi ama yapacagindan geri kalmadi..artik ozgurlugunu buyuk ugraslar sonucu kazandi simdi izin veriyoruz bazen dişarida gezip tozup geri geliyor..
bir de 4 ay once kendine arkadas buldu..artik bize cok vakit ayiramiyor buldugu kimsesiz 4 aylik civari bir sokak kedisi.
annesini kaybetmis etrafta miyavlarken bizimkide o miyavlamalara baban olabilirim senin diye cevap verdii. veee nihai sonuc simdi o bir baba...
koyunkoyunalar onu temizliyor seviyor yemegini paylasiyor oyunlar oynuyorlar..
solemesi ayip biz mahalledeki tum kedileri kopekleri besleriz..bu yavrucuk da o kedilere yeni katilmis bir kimsesiz kucuk tekir kediydi..nasip işte..
fakat tekir cok yabani asla sevdirmiyor.
bizimkide bunun deriiinnnn uzuntusunu icinde tasiyor.bizden kacmasina saygi duyuyor ama cok uzuluyor..bizde kacmasina saygi duyuyoruz..cok zorlamiyoruz..eve giremiyorlar beraber.yuzsuzce girmeleri ve sora hemen kacip cıkmalari haric..genelde balkondalar..bahcedeler..alişsa iyi olurdu..eve alirdik onuda severdik.
nolacak bilmiyorum..aksamlari birer birer annemin babamin ve benim yanimda kendini sevdiriyor.bazen cani sevdirmek istemese de nezaketen sevdiriyor.biz yeterince sevince usulca kalkiyor.evladinin yanina gidiyor.bizi hic ihmal etmemeye calisiyor.biz de onu..
kedim yanimda degilken yaptigim afirmasyonlarim da eger sevgi ile ilgili, huzur ile ilgili bir konuda calisiyorsam hemen onunla gecirdigim anlari gozumde canlandiriyorum yuzumde bir gulucuk oluyor.yanimdayken gidip üc beş kere okşasam onla oyun oynasam..en guzel telkinn .hehehe.şukur bana onu getirene şukur yaradana.. 96
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla