Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2007, 07:07 PM   #22 (permalink)
asevgican
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 417
Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Esımden bosanmayı yanlız kalırım dıyemı ıstemıyorum?

Alıntı:
PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı
Ay Ayşeee ne diim sana hadi bana herşey daha güzel oluyo de Olsun Çocuğunu tekbaşına büyütebilirsin ne ailene nede eşine ihtiyacın yok.Sen güçlüsün de. Yada ne bilim sen ne yaşadın Maddi ve Psikolojik gelgitler açısından paylaşırsan sevinirim. istersen msn dende konuşabiliriz.Seni Mevlam gönderdi.Korkuyorum hemde çok korkuyorum.Yanlız kalmaktan başaramamaktan insanlarla mücadele etmekten dul imajıyla mücadele etmekten , kiramı faturalarımı çocuğumun masraflarını karşılayamamaktan ödüm kopuyo.
Çoooookkkkkkkk öptümmmm...
bülent ortaçgille sezenin birlikte söledikleri bi şarkı var. dinlemeni öneririmm
yüzünü dökme küçük kız......her gecenin bi sabahı var....
şeker, herşey güzel olurmu valla bu kişiye bağlı..neye ne oranda direnirsin, ne oranda katlanırsın ve ne seni mutlu eder.. anahtar sende yani..kimsenin yaşam beklentisi bi diğeriyle aynı değil çünki..
ama ben kendimden yola çıkıp diyebilirimki..
ben kendime güvendim. ve öle sanıldığı gibi iki kavgayla biriki kırılmayla yada ne bilim hayal kırıklığıyla falanda almadım bu kararı.
hatta yıllarımı aldı çünki geri dönüşü olmayacak bi yol oldunu biliodum ve asla pişman olmamam gerektiğini. o nedenle hesaplarımı iyi ve zaman içinde aldım.şimdi misal oğluşu babası almaya geldiğinde yüreğimde bi ses bi daha düşün, pişmanmısın, keşkee ve benzeri hiç bi kelimeyi fısıldamıyo bana..yüreğim aferim die fısıldıyo aferim ayşe dio ya budur bence olay....
ha zorluğu yokmu, hemde çokk. dul olmak dedin ya önce bunu kendin söleyebilmelisin. misal bekarmısınız sorusuna hayır. dulum diyebilmelisin.:) yada bak bugün bayramm..herkes eşinin koluna girmiş şıkır şıkrı giyinmiş gezmeye gidiyo.ben nie evdeyim diye sormak yerine bi meşgalen olmalı anlatabildimmi bilmem. bayram için hazırlık yaptınmı diyenlere evet yaptım diorum bi sürü dvd aldım yatıp izlicemm ve oğluşumla bol bol oyuncak oynuycam..
maddi yanına gelince elbette muhtaçlık duymamalısın kimseye. bu acı verir kalbine. çok iyi yaşamayabilirsin belki ama
yeterince iyi yaşayabilirsin...
hayat tercihlerden ibaret...senin tercihlerin..
sevgiyle kal...
__________________
kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim...
asevgican isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla