Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2007, 07:46 PM   #10 (permalink)
manyakhacker
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
manyakhacker is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sosyal Fobililer Neleri Dinlemeli?

Normalde öyle olmasanızda gerçek yaşantınızda karşınızdaki insanları fazla önemseyen yapılarınız var. Acaba karşımdaki ne düşünüyor cümlesi sizler için önemli , bilhassa fazla tanımadığınız kişiler mecburi yanyana yüzyüze durmak zorunda kaldığınızda
Korkularınızla Yüzleşin.
Kimseden korkmayın. Böyle durumlarda Gerçek Sorunlarınız neler onları düşünün. Mesela şimdi elinize kağıt kalem alın ve
hayatınızda parasal sorunlarınız , evli iseniz evlilik sorunlarınız , iş sorunlarınız , çocuklarınız var ise çocuklarınızın sorunları vb bir çok sorunu tek tek yazın. Böyle durumlarda bu sorunlarınızı nasıl halledeceğinizi düşünün. Biraz yüzünüz kızarsa bile sorun değildir. Takmayın kafanıza karşınızdakininde böyle sorunları var KArşınızdaki kişide sizin gibi Allahın yarattığı basit bir kul. Sizden üstün değil. Siz kendinizi üstün görün. Sorunlarınızı düşünün. Böyle durumlarda agresifde olabilirsiniz.

Kimse kalkıpta sizi yargılamak gibi durumlara kapılamaz. Kimmiş o da sizin yüzünüz kızarmışda onu yargılayacak sallayın gitsin. Yüzünüzün kızarması içinizden sorunları düşünürken sinirlendiğiniz için oluşuyor. Farzedin ondan oluşuyor. KArşınızdakinden bu na ne. KArşınızdakiler kendi sorunlarına baksın. Herkes kendine baksın. Kendinizi beğenin ve hiç kimseden aşağı görmeyin. Sohbet etmek istemediklerinizlede sohbet etmeyin. Havalıda olabilirsiniz.Herhangi bir ortamdan sıkıldıgınız zaman arkadaslarınıza kusura bakma arkadasım ben sıkıldım biraz dışarı cıkıp hava alıcam diyebilirsiniz.

HAYAT SİZİN. KEYFİNİZE BAKIN. HAVALI OLUN. YERİ GELDİĞİNDE AGRESİF OLUN. ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAYIN. SİZİN İÇİN MİLLET NE DEMİŞ UMURUNUZDA OLMASIN.


Namaz kılmayı ve Allah'a dua etmeyide unutmayın.

manyakhacker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla